Blood and silver

Weerwolven en vampiers hebben al eeuwenlang een bondgenootschap, maar nu staat dat op het punt te breken. De vampiers en de weerwolven splitsen zich in twee groepen. De een slecht en de ander goed. Welke kies jij?
 
IndexPortalKalenderGalerijFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Regels over de vampiers en weerwolven!! [belangrijk om te weten]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice

avatar

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 06-08-09

Character sheet
sheet: vrouw, 18, geen broers of zussen, ouders onbekend, geen partner of kinderen, vampier, ze is een menseneter.

BerichtOnderwerp: Regels over de vampiers en weerwolven!! [belangrijk om te weten]   di aug 18, 2009 9:59 am

In alle verhalen zijn vampiers en weerwolven anders, worden ze anders afgeschilderd. Je diend je aan deze beschrijvingen van de wezens te houden en daar niet van af te wijken. Dit beschermt (voor zover dat kan in een fantasy rpg) het forum voor 'onrealistische' topics en posts.


Weerwolven (Loup Garou style-ish Blood and Chocolate)

Weerwolven hebben niet het eeuwige leven. Ze veranderen in wolven en niet in gemuteerde weerwolven ook al hebben de wolven in kwestie wel grotere kracht en snelheid dan normale wolven. De transformatie doet geen pijn en kan wanneer ze maar willen worden uitgevoerd, ze veranderen dus niet met volle maan. Je dood weerwolven met zilver, kogels niet per se gewoon zilver. Ook sterven ze van vuur, dat zijn de enige twee dingen. Als een weerwolf bloed ruikt (van zichzelf of anderen) laat hij je zien wat hij echt is, door de ogen die goudkleurig worden. Ze worden aangetrokken tot bloed en zijn moeilijk te stoppen als ze het eemaal ruiken, maar niet zo moeilijk als met vampiers. Je ziet verder niets aan het uiterlijk van een weerwolf dat ze weerwolven zijn en onthoud zeker dat het halfmensen zijn. Ze kunnen dus wel kinderen krijgen en die zijn dan ook weerwolven. De weerwolven kunnen vegetarisch zijn, wat betekend dat ze alleen dierenvlees eten in plaats van mensenvlees. Ze hebben meestal ook een vuriger karakter dan de meeste mensen waarom vampiers altijd denken dat ze barbaren zijn, wat dus niet altijd zo is. Het is niet zo dat weerwolven de vampiers vinden stinken dat is ook een fabeltje. Maar ze vinden het niet lekker om hen op te eten omdat hun huid zo hard is als graniet en ze geen bloed hebben.
Scheldwoorden voor Weerwolven: Hond, mens, barbaar, keffertje, omnivoor enzovoorts.

Vampiers (Twilight saga style-ish)

Vampiers zijn onsterfelijk en kunnen dus miljoenen jaren oud worden. Ze zijn heel sterk en snel. Ze zijn meestal bovennatuurlijk mooi en lokken daarmee hun prooien. Hun huid is bijna zilver, zo wit en glinsterd in het licht van de zon en is zo hard als graniet. Het verbrand hen dus niet. Ze worden niet vermoord door staken maar alleen als je hen in kleine stukken scheurt en die stuk voor stuk verbrand. Ze worden echter wel verlamd door de staken, als je die door hun hart boord. Verder kunnen ze ook gewoon tegen knoflook, heilige water en kruizen. Ze veranderen niet in vleermuizen en slapen ook niet in doodskisten. Ze zijn sterker dan de weerwolven, maar dit komt ook met nadelen. Vampiers kunnen geen kinderen krijgen, alleen mensenkinderen veranderen in vampiers. Dat word ook toegestaan in de rpg's. (Je mag echter geen mens spelen) De wereld ziet er voor hen heel anders uit, ze kunnen veel en veel scherper kijken dan mensen. Ze hebben de mogelijkheid om compleet stil te liggen, voor altijd als ze dat willen. Maar doe je dat dan worden hun ogen melkachtigwit en krijgen ze een huid als porselein die doorschijnend is. Als vampiers vegetarisch zijn (alleen dieren drinken) zijn hun ogen goudkleurig als ze geen dorst hebben en diep zwart als ze dat wel hebben. Als ze mensendrinkers zijn hebben ze zwarte ogen als ze geen dorst hebben en dieprode als ze dorst hebben. De kleuren veranderen gelijdelijk. Vampiers vinden niet dat weerwolven stinken en zouden ze best perongeluk op kunnen drinken omdat hun ook bloed hebben. Men denkt in de vampierwereld al eeuwen dat weerwolven barbaren zijn en denken dat nog steeds. Ze hebben geen puntige uitstekende hoektanden maar gewone tanden. Ze hebben echter wel een gif dat ze gebruiken om te verlammen en om mensen te veranderen in vampiers.
Scheldwoorden voor vampiers: Bloedzuigers, lijken, dooien, hoektandjes, bleekscheten enzovoorts.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Regels over de vampiers en weerwolven!! [belangrijk om te weten]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood and silver :: algemeen :: Informatie-
Ga naar: